برخی از دانش در مورد دستگاه کامپیوتری گلدوزي

گلدوزي کامپیوتری ماشین دوخت تشک تشک پوشش پتو و دیگر الگوی خطی در نخ استفاده می شود. آن است شبیه به اصول خیاطی (ماشین آلات حرکت پارچه از ثابت ماشین. کولتینگ تمرین ماشین: ماشین استاتیک جنبش پارچه).

دستگاه تفسیر کولتینگ به معنای واقعی کلمه دستگاه کولتینگ می شود، می گویند "گلدوزي". توضیحات داده شده توسط CI، گلدوزي با طول سوزن خیاطی چند لایه پارچه های نساجی، از سوی دیگر ثابت است. ابتدا با دست quilted است. بعد از اختراع ماشین دوخت، مردم شروع به مطالعه دستگاه گلدوزي. حدود سال 1991، چین اولین ماشین گلدوزي معرفی. در آن زمان بود، چین شروع به خود را لحاف. اما تا بسیاری از لحاف صادر آن زمان، مردم کمی در مورد لحاف، می دانستند.

ظهور ماشین گلدوزي کامپیوتری:

تحت تحقیق و پژوهش مداوم در تلاش محققان، یافت در نهایت رایانه کنترل است "گلدوزي ماشین". او تولد کولتینگ مشکلات غیر قابل عبور حل. دستگاه کامپیوتری گلدوزي نسبت به سنتی مکانیکی ماشین آلات، شکست آن کراوات نیم تابع مختصات الگوی ساده. سیستمهای دقیق تحت کنترل کولتینگ تابع کاملا مختصات سیستم توسعه یافته توسط انواع الگوهای پیچیده و سرعت تولید و عملکرد مکانیکی و آلودگی صوتی و دیگر شاخص های مکانیکی هستند ماشین از گذشته می تواند مطابقت ندارد.